Gå til innhold Gå til sidemenyen Gå til høyremenyen

Rennesøy kommune

Det gode liv - på dei grøne øyane
Dagny Sunnanå Hausken. (Foto: Vibekes Fotostudio, Rennesøy)

Dagny Sunnanå Hausken. (Foto: Vibekes Fotostudio, Rennesøy)

Ordfører

Dagny Sunnanå Hausken fra Senterpartiet overtok som ordfører i Rennesøy 20.10 2011.

Jeg ble gjenvalgt i 2015, og går nå inn i min andre periode som ordfører. Jeg er veldig glad og takknemlig for å få lov til å være ordfører for den flotte kommunen vår i to perioder. Politisk arbeid er ofte med et langsiktig perspektiv, så det er spennende å få være med å utvikle kommunen over lengre tid.

Jeg er født i 1963, utdannet sykepleier og agronom, og har arbeidet i 12 år ved Rennesøy Bo og Rehabiliteringssenter. Jeg er gift og har tre voksne barn.

Ordføreren i Rennesøy leder kommunestyret, formannskapet og sitter i planutvalget i kommunen. Ordføreren har 100 % stilling og varaordfører 20 %. Varaordfører er Jostein Eiane fra Kristelig folkeparti.

Rennesøy skal også i de kommende årene levere gode tjenester til sine innbyggere. Forebygging og tidlig innsats skal være målet i hele det kommunale tjenestetilbudet. Vi skal fortsatt ha fokus på næringsutvikling, og utvikle Vikevåg som et sentrum i kommunen.

Vi skal ta vare på "Dei grøne øyane" våre. Vårt fokus skal være god arealutnyttelse og vern av matproduserende jord.

Vi skal legge til rette for gode nærmiljø i hele kommunen.

Innbyggerne i Rennesøy er velkomne til å ta kontakt med meg, eller komme innom på kontoret. Ved å arbeide sammen kan vi få utrettet mye.

 

Dagny Sunnanå Hausken
ordfører

Kontakt

Rennesøy kommune
Postboks 24
4159 Rennesøy


Følg oss:Kommunenummer:         1142
Organisasjonsnummer:  964 979 545