Gå til innhold Gå til sidemenyen Gå til høyremenyen

Rennesøy kommune

Det gode liv - på dei grøne øyane

Sykepleier Rennesøy bo- og rehabiliteringssenter - nattevakttjenesten

Rennesøy kommune har nær 5000 innbyggere. Du finner oss på "dei grøne øyane", ca. en halv times kjøring mot nord fra Stavanger sentrum. Et positivt omdømme inspirerer og utfordrer til fortsatt målbevisst strategisk planlegging og utvikling av gode tjenester for innbyggerne våre. Vi søker deg som kan etterleve våre kjerneverdier: Ansvarlig, Raus og Engasjert.

Rennesøy kommune danner sammen med Stavanger og Finnøy nye Stavanger kommune fra 01.01.2020.

Vi har ledig fast stilling for sykepleier ved Rennesøy bo- og rehabiliteringssenter.

Om stillingen:
Fast, 50 % stilling i nattevakttjenesten. Arbeid hver 4. helg.
Stillingen har et funksjonstillegg for sykepleier på 50 000 pr år
Helsefagarbeidere kan også søke på stillingen, men sykepleier med rett kompetanse vil bli foretrukket.

Arbeidsoppgaver:
Arbeidet består av sykepleieroppgaver på natt ved Rennesøy bo- og rehabiliteringssenter, alle avdelinger. Stillingen innebærer sykepleiefaglig ansvar for kommunens innbyggere på natt.

Ønsket bakgrunn/kvalifikasjoner
Vi søker fortrinnsvis etter sykepleier med noen års erfaring. Det er viktig at du har et ønske om å arbeide med eldre. Vi har behov for deg med spesiell kunnskap om demenssykdom og/eller alderspsykiatri, men det er ikke et krav for stillingen. Sykepleiere med relevant erfaring vil bli prioritert. Du må ha norsk autorisasjon og erfaring fra arbeid som sykepleier i Norge. Du må også ha meget gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig.

Helsefagarbeidere kan også søke på stillingen, men sykepleier med rett kompetanse vil bli foretrukket.

Egenskaper:
Du må være lærevillig og positiv til utfordringer og forandringer. Det forventes at du tar initiativ for faglig oppdatering. Du må kunne ta ansvar og vurderinger i tråd med din kompetanse. Det forventes at du kan arbeide på tvers av avdelingene ved Rennesøy bo og rehabiliteringssenter.

Det forventes at du etter opplæring kan ta fullt sykepleierfaglig ansvar på natt.

Hva kan vi tilby:
Vi tilbyr en svært god arbeidsplass med gode vekst og læringsmuligheter. Vi har et meget godt arbeidsmiljø med liten turnover og høy grad av stabilitet.

Kontaktinformasjon:
Bente Jensen, Enhetsleder Institusjonsbaserte tjenester, Bente.solfrid.jensen@rennesoy.kommune.no

Søknaden må leveres elektronisk via hjemmesiden vår. Søknaden danner grunnlaget for søkerlisten. Eventuelle attester og vitnemål vil vi be om senere i prosessen, ta dem med deg når du blir innkalt til intervju. Søkere kan som hovedregel ikke reservere seg fra offentlig søkerliste. Hvis det likevel søkes om reservasjon må dette begrunnes, og søker vil bli orientert dersom reservasjon ikke tas til følge. I henhold til offentleglova § 25 kan opplysninger om søker bli offentliggjort selv om søker har bedt om ikke å bli oppført i søkerlisten.

Rennesøy kommune er en IA-virksomhet. Vi er opptatt av at medarbeiderne våre i størst mulig grad skal gjenspeile mangfoldet i samfunnet. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte til å søke uansett alder, kjønn, funksjonsevne eller etnisk bakgrunn.

Søk her           

Søknadsfrist: 13.10.19

Kontakt

Rennesøy kommune
Postboks 24
4159 Rennesøy


Følg oss:Kommunenummer:         1142
Organisasjonsnummer:  964 979 545