Gå til innhold Gå til sidemenyen Gå til høyremenyen

Rennesøy kommune

Det gode liv - på dei grøne øyane

Sykepleier - institusjonsbaserte tjenester - Rennesøy bo- og rehabiliteringssenter

Sykepleier til våre institusjonsbaserte tjenester ved Rennesøy bo- og rehabiliteringssenter

Rennesøy kommune har nær 5000 innbyggere. Du finner oss på "dei grøne øyane", ca. en halv times kjøring mot nord fra Stavanger sentrum. Rennesøy kommune danner sammen med Stavanger og Finnøy nye Stavanger kommune fra 01.01.2020.

Om stillingen:
Fast, 75 % stilling.
Stillingen er ledig etter avtale.
Har du behov for 100 % stilling kan vi mest sannsynlig komme til enighet.
Turnus med bare dag-/aftenvakter, og arbeid hver 3. helg.

Arbeidsoppgaver:
Sykepleieoppgaver ved sykehjem og ved behov ved andre avdelinger ved Rennesøy bo og rehabiliteringssenter. I hovedsak ligger oppgavene i basen med institusjonen som har 20 langtidsplasser, men sykepleierne har også oppgaver ved andre avdelinger ved behov.

Ønsket bakgrunn/kvalifikasjoner:
Du må ha norsk autorisasjon som sykepleier. Du må også ha meget gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig.
Vi søker etter sykepleiere med ønske om å arbeide i eldreomsorg. Kompetanse innen geriatri og demenssykdom er et ønske, men ikke et krav.
Personlige egenskaper som er ønsket er fleksibilitet og selvstendighet. Det forventes at du holder deg faglig oppdatert og utøver sykepleie i tråd med faglig forsvarlighet og din kompetanse.

Vi kan tilby deg:
Godt sykepleiermiljø med faste sykepleiermøter og faglig påfyll.
Rennesøy bo og rehabiliteringssenter ligger i fantastiske naturomgivelser og har gode muligheter for utendørsaktiviteter.
Institusjonen har et stabilt personale med liten turnover.
Lønn etter tariff.

Ta gjerne kontakt!
Enhetsleder Bente Jensen, telefon 952 30 063, e-post bente.jensen@rennesoy.kommune.no

Søknaden må leveres elektronisk via hjemmesiden vår. Søknaden danner grunnlaget for søkerlisten. Eventuelle attester og vitnemål vil vi be om senere i prosessen, ta dem med deg når du blir innkalt til intervju. Søkere kan som hovedregel ikke reservere seg fra offentlig søkerliste. Hvis det likevel søkes om reservasjon må dette begrunnes, og søker vil bli orientert dersom reservasjon ikke tas til følge. I henhold til offentleglova § 25 kan opplysninger om søker bli offentliggjort selv om søker har bedt om ikke å bli oppført i søkerlisten.

Rennesøy kommune er en IA-virksomhet. Vi er opptatt av at medarbeiderne våre i størst mulig grad skal gjenspeile mangfoldet i samfunnet. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte til å søke uansett alder, kjønn, funksjonsevne eller etnisk bakgrunn.

Søk her          

Søknadsfrist 17.12.19

Kontakt

Rennesøy kommune
Postboks 24
4159 Rennesøy


Følg oss:Kommunenummer:         1142
Organisasjonsnummer:  964 979 545