Gå til innhold Gå til sidemenyen Gå til høyremenyen

Rennesøy kommune

Det gode liv - på dei grøne øyane

Sykepleier - Vikariat

Rennesøy kommune har nær 5000 innbyggere. Du finner oss på "dei grøne øyane", ca. en halv times kjøring mot nord fra Stavanger sentrum. Et positivt omdømme inspirerer og utfordrer til fortsatt målbevisst strategisk planlegging og utvikling av gode tjenester for innbyggerne våre. Vi søker deg som kan etterleve våre kjerneverdier: Ansvarlig, Raus og Engasjert.

Rennesøy kommune danner sammen med Stavanger og Finnøy nye Stavanger kommune fra 01.01.2020.

 

Vi har et ledig vikariat for sykepleier i 100 % stilling

Om stillingen: 100 % eller annen stillingsstørrelse etter avtale hvis du ønsker det
Vikariatets varighet: Fra snarest til den 31. mai 2020.
Arbeidsoppgaver: Hjemmebaserte tjenester fordeles mellom hjemmesykepleie i omsorgsbolig og øvrige boenheter i kommunen, samt ved bo- og rehabiliteringssenteret som inneholder øyeblikkelig hjelp-seng t.o.m. 31.12.2019.
Stillingen er i turnus med dag-/aftenvakter, og arbeid hver 3. helg.
Lønn etter gjeldene tariff.

Kvalifikasjoner:
Bachelorutdannelse i sykepleie med offentlig godkjenning i Norge.
Førerkort klasse B
Sykepleier med relevant erfaring vil bli prioritert. Du må ha norsk autorisasjon og erfaring fra arbeid som sykepleier i Norge.
Norsk språk skriftlig og muntlig tilsvarende minimum nivå B2 (Bergenstesten)
Vi søker deg som ønsker å jobbe i et dynamisk miljø med fokus på fokus på kompetanse og utvikling.
Kompetanse innen rehabilitering, sykepleie til akutt sykdom og palliasjon vil vektlegges.
Personlige egenskaper som prioriteres er fleksibilitet, evne til samarbeid og selvstendighet. Det vil også legges vekt på evnen til å organisere prioriterte arbeidsoppgaver. Det er viktig at du har et ønske om å arbeide med eldre, og med forebyggende arbeid blant hjemmeboende.

Egenskaper:
Utadvendt, interessert og initiativrik. Du må være lærevillig og positiv til utfordringer og forandringer. Det forventes at du tar ansvar for din faglige oppdatering og at du medvirker til et positivt arbeidsmiljø.
Du må kunne ta ansvar og vurderinger i tråd med din kompetanse. Det forventes at du kan arbeide på tvers av avdelingene ved Rennesøy bo- og rehabiliteringssenter.

Kontaktinformasjon:
Enhetsleder hjemmebaserte tjenester: Janne Elise Haraldseid tlf 51 72 04 04/ 952 45 996, e-post: Janne.Elise.Haraldseid@rennesoy.kommune.no

Søknaden må leveres elektronisk via hjemmesiden vår. Søknaden danner grunnlaget for søkerlisten. Eventuelle attester og vitnemål vil vi be om senere i prosessen, ta dem med deg når du blir innkalt til intervju. Søkere kan som hovedregel ikke reservere seg fra offentlig søkerliste. Hvis det likevel søkes om reservasjon må dette begrunnes, og søker vil bli orientert dersom reservasjon ikke tas til følge. I henhold til offentleglova § 25 kan opplysninger om søker bli offentliggjort selv om søker har bedt om ikke å bli oppført i søkerlisten.

Rennesøy kommune er en IA-virksomhet. Vi er opptatt av at medarbeiderne våre i størst mulig grad skal gjenspeile mangfoldet i samfunnet. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte til å søke uansett alder, kjønn, funksjonsevne eller etnisk bakgrunn.

Søk her

Søknadsfrist: 31.10.2019

Kontakt

Rennesøy kommune
Postboks 24
4159 Rennesøy


Følg oss:Kommunenummer:         1142
Organisasjonsnummer:  964 979 545