Ledige helgestillinger på Rennesøy bo- og rehabiliteringssenter

Rennesøy kommune har nær 5000 innbyggere. Du finner oss på "dei grøne øyane", ca. en halv times kjøring mot nord fra Stavanger sentrum. Et positivt omdømme inspirerer og utfordrer til fortsatt målbevisst strategisk planlegging og utvikling av gode tjenester for innbyggerne våre. Vi søker deg som kan etterleve våre kjerneverdier: Ansvarlig, Raus og Engasjert.
Rennesøy kommune danner sammen med Stavanger og Finnøy nye Stavanger kommune fra 01.01.2020.

Rennesøy bo- og rehabiliteringssenter søker etter studenter i helsefag/sykepleie og pleiemedarbeidere

Det søkes til stillinger både i institusjonsbaserte tjenester og i hjemmebaserte tjenester/korttid/rehabilitering.

Arbeidsoppgaver:
Arbeidet består av pleie- og omsorgsoppgaver ved Rennesøy bo- og rehabiliteringssenter.
Det er egne helgestillinger i hjemmesykepleien.

Ønsket bakgrunn/kvalifikasjoner:
Vi søker etter deg som har et ønske om å arbeide med eldre.
Studenter og elever i helsefag, samt deg med relevant erfaring fra helsesektoren, vil bli prioritert.
Du må også ha meget gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig. For stilling i hjemmesykepleien må du ha førerkort klasse B.

Egenskaper:
Du må være lærevillig og positiv til utfordringer og forandringer. Det forventes at du tar initiativ for å lære fagfeltet du skal arbeide i. Du må kunne ta ansvar og vurderinger i tråd med din kompetanse. Du må like å aktivisere eldre og gi dem et godt innhold i dagene. Det forventes at du kan arbeide på tvers av avdelingene ved Rennesøy bo- og rehabiliteringssenter.

Hva kan vi tilby:
Vi tilbyr en svært god arbeidsplass med gode vekst- og læringsmuligheter. Vi har et meget godt arbeidsmiljø med liten turnover og høy grad av stabilitet.
Lønn etter sentrale og lokale avtaler, pensjon i Kommunal Landspensjonskasse (KLP).

Andre opplysninger:
Eventuelle attester og vitnemål vil vi be om senere i prosessen.

Kontakt enhetslederne for mer informasjon:
Bente S. Jensen, institusjonsbaserte tjenester, bente.solfrid.jensen@rennesoy.kommune.no
Janne E. Haraldseid, hjemmebaserte tjenester, Janne.elise.haraldseid@rennesoy.kommune.no

Søknaden må leveres elektronisk via hjemmesiden vår. Søknaden danner grunnlaget for søkerlisten. Eventuelle attester og vitnemål vil vi be om senere i prosessen, ta dem med deg når du blir innkalt til intervju. Søkere kan som hovedregel ikke reservere seg fra offentlig søkerliste. Hvis det likevel søkes om reservasjon må dette begrunnes, og søker vil bli orientert dersom reservasjon ikke tas til følge. I henhold til offentleglova § 25 kan opplysninger om søker bli offentliggjort selv om søker har bedt om ikke å bli oppført i søkerlisten.

Rennesøy kommune er en IA-virksomhet. Vi er opptatt av at medarbeiderne våre i størst mulig grad skal gjenspeile mangfoldet i samfunnet. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte til å søke uansett alder, kjønn, funksjonsevne eller etnisk bakgrunn.

Søk her

Søknadsfrist 17.03.19