Gå til innhold Gå til sidemenyen Gå til høyremenyen

Rennesøy kommune

Det gode liv - på dei grøne øyane

Psykolog

Rennesøy kommune har nær 5000 innbyggere. Du finner oss på "dei grøne øyane", ca. en halv times kjøring mot nord fra Stavanger sentrum. Et positivt omdømme inspirerer og utfordrer til fortsatt målbevisst strategisk planlegging og utvikling av gode tjenester for innbyggerne våre. Vi søker deg som kan etterleve våre kjerneverdier: Ansvarlig, Raus og Engasjert.
Rennesøy kommune danner sammen med Stavanger og Finnøy nye Stavanger kommune fra 01.01.2020.

Rennesøy kommune har ledig vikariat som psykolog i 100% stilling

Vikariatet er ledig i perioden snarest til 31.12.19.

Rennesøy kommune samarbeider med Finnøy kommune om stillingen som psykolog. Stillingen er organisert slik at psykologen arbeider 50/50 i begge kommuner.

Psykologen arbeider direkte i klinisk arbeid med alle aldersgrupper, men i hovedsak med barn og unge og deres familier. Psykologen samarbeider med andre faggrupper i kommunene, som har spesielt ansvar for faglig satsing på barn og unge.

Rennesøy kommune har de senere årene hatt en stor satsing på «Tidlig innsats til barn og unge 0- 18 år», hvor psykolog og helsestasjonen har hatt et spesielt ansvar for å lede og koordinere dette arbeidet. Resultatet av satsingen på «tidlig innsats» har blant annet gitt kommunen en handlingsplan for barn og unge, som er styrende for alle tiltak som er under arbeid.

Vi søker derfor etter deg som kjenner deg igjen i dette:

Kvalifikasjoner:

  • er psykolog
  • har interesse og erfaring med arbeid med barn og unge
  • kan arbeide tverrfaglig og selvstendig
  • som er opptatt av og har tro på byggende og forebyggende arbeid som god investering i et langsiktig perspektiv

Egenskaper:

  • Gode samarbeidsevner
  • Initiativrik 
  • Arbeider selvstendig og er opptatt av å finne løsninger
  • Personlige egenskaper vil bli vektlagt   
  • Gode norsk kunnskaper, skriftlig og muntlig

Lønn: Etter avtale

Kontakt: Gro Merete Ringsø, rådgiver Mail: gro.merete.ringso@rennesoy.kommune.no 
Tlf: 91163327

Søknaden må leveres elektronisk via hjemmesiden vår. Søknaden danner grunnlaget for søkerlisten. Eventuelle attester og vitnemål vil vi be om senere i prosessen, ta dem med deg når du blir innkalt til intervju. Søkere kan som hovedregel ikke reservere seg fra offentlig søkerliste. Hvis det likevel søkes om reservasjon må dette begrunnes, og søker vil bli orientert dersom reservasjon ikke tas til følge. I henhold til offentleglova § 25 kan opplysninger om søker bli offentliggjort selv om søker har bedt om ikke å bli oppført i søkerlisten. 

Rennesøy kommune er en IA-virksomhet. Vi er opptatt av at medarbeiderne våre i størst mulig grad skal gjenspeile mangfoldet i samfunnet. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte til å søke uansett alder, kjønn, funksjonsevne eller etnisk bakgrunn.

Søk her

Søknadsfrist: 25.08.2019

Kontakt

Rennesøy kommune
Postboks 24
4159 Rennesøy


Følg oss:Kommunenummer:         1142
Organisasjonsnummer:  964 979 545