Gå til innhold Gå til sidemenyen Gå til høyremenyen

Rennesøy kommune

Det gode liv - på dei grøne øyane

Helsefagarbeider

Rennesøy kommune har nær 5000 innbyggere. Du finner oss på "dei grøne øyane", ca. en halv times kjøring mot nord fra Stavanger sentrum. Et positivt omdømme inspirerer og utfordrer til fortsatt målbevisst strategisk planlegging og utvikling av gode tjenester for innbyggerne våre. Vi søker deg som kan etterleve våre kjerneverdier: Ansvarlig, Raus og Engasjert.
Rennesøy kommune danner sammen med Stavanger og Finnøy nye Stavanger kommune fra 01.01.2020.

 

Ledig vikariat for helsefagarbeider som ønsker å jobbe i et dynamisk miljø med fokus på kompetanse og utvikling.

Om stillingen:
Vikariat et er ledig fra snarest t.o.m. 30.04.2020.
Stillingsstørrelsen er 75 %
Lønn etter gjeldende tariff

Arbeidsoppgaver:
Arbeidet består av turnus dag/aften, med arbeid hver 3 helg.
Hjemmebaserte tjenester fordeles mellom hjemmesykepleie i omsorgsboliger og øvrige boenheter i kommunen, samt ved korttidsavdeling på bo- og rehabiliteringssenteret.

Ønsket bakgrunn/kvalifikasjoner:
Fagbrev i helsefag
Førerkort klasse B
Norsk skriftlig og muntlig på minimum nivå B2 (Bergenstesten)

Egenskaper:
Personlige egenskaper som prioriteres er fleksibilitet, evnen til å samarbeide og selvstendighet.
Vi ser etter en medarbeider som er utadvendt, faglig interessert. Du må være lærevillig og positiv til utfordringer og forandringer. Det forventes at du arbeider på tvers av de ulike avdelingene ved Rennesøy bo og rehabiliteringssenter.

Kontaktinformasjon:
Enhetsleder hjemmebaserte tjenester Janne Elise Haraldseid, tlf 51 72 04 04/ 952 45 996, e-post: janne.elise.haraldseid@rennesoy.kommune.no

Søknaden må leveres elektronisk via hjemmesiden vår. Søknaden danner grunnlaget for søkerlisten. Eventuelle attester og vitnemål vil vi be om senere i prosessen, ta dem med deg når du blir innkalt til intervju. Søkere kan som hovedregel ikke reservere seg fra offentlig søkerliste. Hvis det likevel søkes om reservasjon må dette begrunnes, og søker vil bli orientert dersom reservasjon ikke tas til følge. I henhold til offentleglova § 25 kan opplysninger om søker bli offentliggjort selv om søker har bedt om ikke å bli oppført i søkerlisten.

Rennesøy kommune er en IA-virksomhet. Vi er opptatt av at medarbeiderne våre i størst mulig grad skal gjenspeile mangfoldet i samfunnet. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte til å søke uansett alder, kjønn, funksjonsevne eller etnisk bakgrunn.

 Søk her

Søknadsfrist: 31.10.2019

Kontakt

Rennesøy kommune
Postboks 24
4159 Rennesøy


Følg oss:Kommunenummer:         1142
Organisasjonsnummer:  964 979 545