Gå til innhold Gå til sidemenyen Gå til høyremenyen

Rennesøy kommune

Det gode liv - på dei grøne øyane

Personal og lønn

Rennesøy kommune har ca 470 ansatte med en bred sammensetning av kompetanse innenfor ulike fagområder. Administrasjonen skal, sammen med fagområdene og virksomhetene, legge til rette for at Rennesøy kommune skal levere et godt tjenestetilbud til deg som bruker og innbygger i kommunen. 

Vi jobber hver dag for visjonen vår "Det gode liv på dei grøne øyane"

Avdelingen personal og lønn har et overofdnet ansvar for felles tiltak, system og rutiner innen personalforvaltning, lønn, pensjon og forsikring, lov- og avtaleverk, IA-avtalen, bedriftshelsetjeneste, rekruttering, utvikling og strategi for Rennesøy kommune som arbeidsgiver.

Dette innebærer å gi lederstøtte og veiledning i personal og organisasjonsrelaterte prosesser og saker, utvikle tiltak og støtte som fremmer helse, miljø og sikkerhet, endrings- og omstillingsarbeid, gjennomføre lønnsforhandlinger, iverksette tiltak og verktøy for å bidra til at Rennesøy kommune er en attraktiv arbeidsgiver og at organisasjonen har kompetente ledere og medarbeidere.

Ansvarlig-Raus-Engasjert er kjerneverdiene våre.

Vi er tilgjengelig i kommunen åpningstid kl 08:30-15:00
Du når oss via telefon eller e-post og vi vil svare så snart vi har anledning.

Ved spørsmål om alderspensjon /beregning av AFP, vennligst ta kontakt med NAV kontaktsenter Pensjon, telefon 55 55 33 34 eller via www.nav.no

Kontakt

Rennesøy kommune
Postboks 24
4159 Rennesøy


Følg oss:Kommunenummer:         1142
Organisasjonsnummer:  964 979 545