Kaihuset på Vikevåg

Starte bedrift?
Nyetablert?
Ny idé?

Ryfylke Næringshage er en pådriver for kunnskaps- og næringsutvikling i Finnøy, Rennesøy og Kvitsøy. Vi tilbyr etablererveiledning i oppstart av egen bedrift, forretningsutvikling til eksisterende bedrifter, og leder/gjennomfører ulike prosjekt for økt verdiskaping. Vi har god kompetanse på omdømmebygging, utvikling av lokalsamfunn, metodikk og verktøy for næringsvekst, og er i stadig utvikling.

Ryfylke Næringshage har hovedkontor på Judaberg i Finnøy, avdelingskontor i Vikevåg i Rennesøy, og har pr. i dag 4 ansatte. Vi reiser også ut til virksomhetene på Kvitsøy. En viktig målsetting for Ryfylke Næringshage er å samlokalisere bedrifter under ett og samme tak. Både i Finnøy og i Rennesøy har vi lokaler som huser flere virksomheter som drar nytte av nettverket rundt seg, både kompetanse- og kunnskapsmessig og ikke minst sosialt.

1.LINJETJENESTEN - 3 TIMER GRATIS ETABLERINGSVEILEDNING

Har du en gründer i magen og ønsker veiledning rundt dine tanker om gjerne å starte en bedrift? Er du allerede etablert som bedrift, men vil ha noe veiledning og hjelp med forretningsutvikling? Ønsker du å vite mer om virkemiddelapparatet (Innovasjon Norge, forskningsmidler, skattefunn mv)? Er du for eksempel spesielt opptatt av å utvikle en idé innen mat eller reiseliv mv.? Er du bonde, og ønsker hjelp med søknader?

Ryfylke Næringshage har en rekke tilbud innenfor forretningsutvikling, og et av disse er 1. Linjetjenesten. Ryfylke Næringshage har i dag avtale med Finnøy kommune, Rennesøy kommune og Kvitsøy kommune om å tilby 3 timer gratis etableringsveiledning til alle nye gründere som ønsker å starte for seg selv, og til allerede etablerte virksomheter med innovative/nyskapende ideer.

I løpet av disse møtene avklarer vi forretningsidé, og kartlegger - har en systematisk og grundig gjennomgang av ideen/foretaket der en får oversikt over de grunnleggende elementene som bør være på plass for å starte opp en bedrift eller sette en ny ide ut i livet. Du vil få informasjon om våre tilbud og evt. andre ordninger som kan være aktuelle for deg/din virksomhet. I tillegg veileder vi deg gjerne videre mht. tilskuddsordninger, registreringer mm. Både Ryfylke Næringshage og vårt nettverk har mangfoldig og god kompetanse som kan komme deg og din virksomhet til gode.

Foruten 1. linjetjenesten, kan Ryfylke Næringshage tilby en rekke tjenester innen vekst og utvikling for både mindre og større virksomheter. Vårt slagord er SYNLIG OG STOLT!

Ta gjerne kontakt med oss for å avtale et møte!

1. linjetjenesten - Oddrun Merete Reilstad Handeland på mobil 993 81 032 eller e-post oddrun@finnoy.com

Vekst og utvikling - Daglig leder, Heidi Skifjell på mob.975 02 974 eller e-post: fnhage@finnoy.com

Vekst og utvikling mat - Per Øystein Sandvin på mobil 481 17 977 eller e-post per-oystein@finnoy.com

Du kan også bli bedre kjent med Ryfylke Næringshage på hjemmesiden vår www.synligogstolt.no og på Facebook.