Gå til innhold Gå til sidemenyen Gå til høyremenyen

Rennesøy kommune

Det gode liv - på dei grøne øyane

Pleie og Omsorgstjenester


Pleie og omsorgstjenestene i Rennesøy er lokalisert på Rennesøy Bo- og rehabiliteringssenter som ligger ved Prestvågen i Vikevåg på Rennesøy. Senteret består av 3 langstidsavdelinger, korttid/rehabiliteringsavdeling, aktivitetssenter og fysioterapi. Prestvågkafeen har åpent mandag til torsdag fra 10 - 14. Kafeen er åpen for alle.

De fleste av kommunens omsorgsboliger ligger i tilknytning til senteret. Her har også hjemmesykepleien sin base. Frisklivssentralen holder til i underetasjen ved siden av fysioterapiavdelingen. Kommunens demensteam har kontortid annenhver onsdag.

Venneforeningen ved Rennesøy bo og rehabiliteringssenter

Venneforeningen ble stiftet i 1982 og består i dag av 7 representanter, hvorav 4 ansatte, 2 pårørende og 2 brukere av senteret. Målet med venneforeningen er å bidra med trivselstiltak for beboerne og de som bruker aktivitetssenteret. Venneforeningen ble i 2017 en selvstendig organisasjon. Det blir arrangert basar en gang i året som er hovedinntekten til foreningen. Overskuddet blir brukt til turer, konserter og andre trivsel tiltak. Venneforenningen arrangerer årlige turer i lokalmiljøet med buss eller båt. Hver sommer er det sommerfest med grilling og underholdning. Alt arbeid i venneforeningen er frivillig og er på dugnad.

Styret 2018 består av :

Leder Torunn Berg

Sekretær Elisabeth Haugvaldstad

Kasserer Hege Omdal

Styremedlem Gerd Falkeid

Styremedlem Elisabeth Hodnefjell

Styremedlem Kristin Austbø

Styremedlem Tordis Dalaker

Styremedlem  Kristen Ertenstein

 

 

Kontakt

Rennesøy kommune
Postboks 24
4159 Rennesøy


Følg oss:Kommunenummer:         1142
Organisasjonsnummer:  964 979 545