Bra mat for bedre helse kurs

Motto «små steg- store endringer»
Små kloke valg vil på sikt gi endring og ikke minst helsegevinst for deg som deltaker. Vi tilbyr hjelp og veiledning slik at du kan finne ut hva som er viktig for deg og realistisk å få til i din hverdag. Du er ekspert på deg selv og vet best hvor skoen trykker. Sammen skal vi jobbe mot å finne gode løsninger for å oppnå en varig endring.

Kosthold
«Bra mat for bedre helse» er et inspirasjonskurs for deg som ønsker et varig sunnere kosthold. Kurset er utarbeidet av ernæringsfysiologer tilknyttet Helsedirektoratet. Kurset er praktisk og teoretisk og er egnet for alle som ønsker inspirasjon til bra mat i hverdagen, oppfriskning av gammel kunnskap og eventuelt motivasjon til å gjøre endringer. Kurset tar for seg tema som sunne matvarevalg, fem om dagen, regelmessige måltider, porsjonsstørrelser, varedeklarasjoner, kostfiber, salt og sukker, fettkvalitet og praktisk matlaging.

Kurset er delt inn i fem kursøkter på to timer. Det er 5-10 deltakere på hvert kurs.

Kostnad: Kursavgift 500,- inkluderer kokebok, kursmateriell og ingredienser til matlaging.

Ta kontakt for mer informasjon eller påmelding.

Individuell veiledning
Det er også mulighet for å få individuell samtale om kosthold der en kan se på problemstillinger og muligheter for realistiske endringer.

Dersom du har spørsmål eller ønsker å delta så ta gjerne kontakt!

Kontaktperson: Ingeborg Annett Eidså
Kontakt nr : 51 72 04 18 og mobil nr 982 13 572