Gå til innhold Gå til sidemenyen Gå til høyremenyen

Rennesøy kommune

Det gode liv - på dei grøne øyane

Etablererverkstedet

Rennesøy Etablererverksted. Møteplassen for unge grûndere.

Bli med da vel?   
Bli med, på hva, spør du?
I Etablererverkstedet vel.
Hva er Etablererverkstedet?

Etablererverkstedet er møteplassen og verkstedet for deg som er i alderen 14 år (går i niende klasse) og eldre, som har en gründer i magen, og vil bruke kreativiteten din til å være med i en ungdomsbedrift på fritiden.

Kaihuset i Vikevåg
Rennesøy kommune satser på unge gründere og har laget til et miljø for dette på Kaihuset i Vikevåg. Her har det blitt næringshage og ordinære bedrifter er på vei inn i næringshagen.

Etablererverkstedet har eget kontorlandskap, undervisningsrom og møterom  til unge grûndere i 3 etasje på kaihuset. Hovedkontoret ligger i 2 etasje med møterom og avdeling for Ungt Måltid (UM). Dette betyr at også du som er under 18 år, kan få starte din egen bedrift som du kan drive på fritiden din. Overskuddet fra salg er det selvsagt du som beholder, akkurat slik det er for ordinære bedrifter.

Lokal mat og reiseliv
Vi er spesielt interessert i å sette i gang ungdomsbedrifter innen lokal matproduksjon og reiseliv, men har du andre ideer er du selvsagt velkommen til å starte med det også. Kravet vil allikevel være at produktet eller tjenesten du tenker på skal være noe nytt, og ikke være på markedet i Rennesøy fra før.

Informasjon
Er du interessert i å vite mer om etablererverkstedet og hva slags muligheter du har til å starte din egen bedrift, alene, eller sammen med andre på din alder:

For mer informasjon informasjon vedrørende oppstart av nye ungdomsbedrifter, lån av kontorplasser og produksjonslokaler ta kontakt med leder Svein Emanulsen på telefon 924 09 574 eller e-post svein.emanuelsen@rennesoy.kommune.no

 Lik oss på facebook

 

Kontakt

Rennesøy kommune
Postboks 24
4159 Rennesøy


Følg oss:Kommunenummer:         1142
Organisasjonsnummer:  964 979 545